Projectondersteuning voor de online ondernemer met ambitie


Als online ondernemer weet je wat je wilt. Je hebt plannen en wil jezelf echt in de markt zetten. Je wil je doelgroep laten weten dat je er bent en dat ze niet langer om jou heen kunnen. Je hebt de spirit, potentie en de drive om er een succes van te maken.

Alleen kan je wel wat hulp gebruiken op bepaalde vlakken. Je wilt bijvoorbeeld je doelgroep bereiken via social media, via webinars of je hebt een te gekke challenge of lancering in gedachten. Van het idee gaat je bloed al stromen, maar die plannen omvatten behoorlijk wat praktische zaken. Je weet eigenlijk niet of je wel overal aan hebt gedacht en of je alles wel efficiënt of in de juiste volgorde aanpakt.

Of misschien ben je wel toe aan de volgende stap. Je wilt klanten de mogelijkheid bieden om online te betalen, je wilt overstappen naar een nieuw mailingsysteem of je wilt een te gekke verkooppagina van je nieuwe product. Deze extra werkzaamheden kun je er eigenlijk niet bij hebben, maar deze volgende fase gaat je wel een hoop opleveren.

Je kan wel wat ondersteuning gebruiken van iemand met ervaring. Iemand die jou kan vertellen wat de beste systemen zijn voor jou, wat slim is om te doen en wat niet. En iemand die het hele proces efficiënt uit handen neemt. Waar je alleen eea moet aanleveren en die het verder allemaal pro-actief oppakt.

Door gebruik te maken van onze ervaring en deskundigheid hoef je niet alles zelf uit te zoeken. Je hoeft niet te worstelen met alles wat er op je af komt. Samen maken we een planning en verdelen we de taken. Door krachten te bundelen kunnen we het optimale resultaat behalen en gaan we voor het overtreffen van onze eigen verwachtingen.


daphne-medik

Kim heeft mij ondersteund bij verschillende werkzaamheden voor mijn website en eZine. Zij werkte al met de systemen die ik gebruik, waardoor ze heel snel kan schakelen. Ik werk graag met haar samen, omdat ze energiek en daadkrachtig is, gestructureerd werkt en in staat is om een ingewikkelde vraag te vertalen naar een eenvoudige oplossing. Het is erg fijn dat ze veel ervaring heeft met marketing, want daardoor kan ze goed meedenken over uit te voeren acties. Omdat ze ook erg handig is met social media, beveel ik haar ook op dat gebied van harte aan!

Daphne Medik


Gun jezelf als drukke ondernemer de ondersteuning bij dat waar je een hekel aan hebt. Of wat gewoon teveel tijd opslokt. Misschien krijg je wel veel technische vragen van klanten, of kost het struinen in je overvolle inbox naar e-mails die jij echt moet beantwoorden superveel tijd en energie. Of krijg je het steeds weer warm van het klaarzetten van je nieuwsbrief en het online zetten van je blogs. Het is geen luxe om dit te laten doen. Want zolang je dit zelf blijft doen, terwijl het je af houdt van het verder ontwikkelen van je bedrijf, ben je dief van je eigen portemonnee.

Neem contact op

Nieuwsgierig naar een eventuele samenwerking of andere vragen?

Stuur ons een berichtje