Als ondersteunen je tweede natuur is…


dsc02930

Ooit heb ik solo de stap gezet, maar al snel kwam ik handen en voeten te kort.


i-PA is als het ware gewoon ontstaan. Er was geen dik boekwerk met een uitgebreid businessplan. In mijn omgeving waren er een aantal ondernemers en ik zag ze worstelen. Vanuit de bewondering die ik voor ze had, het feit dat ze hun droom volgden, bood ik mijn hulp aan. Ik bood ze een paar handen dat wel aan de slag wilde met dat waar zij niet aan toe kwamen of waar ze vast liepen. Zonder specifieke ervaring ging ik aan de slag. Met het internet als mijn universiteit. Als iets niet leek te kunnen, of wel erg lang duurde had ik mijn uitdaging gevonden. Ik beet me als een terrier erin vast en wist in vrijwel alle gevallen de problemen om te lossen of de processen te automatiseren. Ik maakte mensen gelukkig met de oplossingen die ik bood en zij hervonden het plezier in ondernemen. Wauw, dat gaf een kick!

Het idee werd geboren om hier verder mee te gaan. Ik trok de stoute schoenen aan en zei mijn toenmalige baan bij een gerenommeerd trainingsbureau op. Volgens familie en vrienden een heftige keuze. Bij mij voelde het als een logische stap. De wereld van de online marketing trok als een magneet aan me. Ik wilde alle ins en outs leren kennen zodat ik zoveel mogelijk ondernemers kon helpen. Dat is ook gelukt, mede dankzij mijn eerste klanten. De mix van het opzuigen van alle kennis die er maar te vergaren is op het gebied van online marketing, en de klanten die mij aan het werk zetten maakte van mij de ondernemer die ik graag wilde worden.


Ik had mijn passie en talent gevonden. En de klanten vonden mij! Ik rekte mijn dagen op om iedereen te kunnen helpen, maar uiteindelijk had de dag niet voldoende uren. Ik kwam voor de keus te staan om geen nieuwe klanten meer aan te nemen, of hulp te zoeken. Hoewel ik niet de ambitie had om i-PA groter te laten worden dan mezelf, trok mijn missie om zoveel als mogelijk ondernemers te helpen toch harder. Samen met goede vriendin en ‘partner in crime’ Noor Peels ben ik op zoek gegaan naar iemand om ons te versterken. Noor werkt ook als VA en zat in dezelfde spagaat. Deze spannende stap (het is nogal een verantwoordelijkheid) hoefde ik gelukkig niet alleen te nemen. We zijn op zoek gegaan naar iemand die ons kon versterken op de punten waar we zelf misschien net iets minder goed in zijn. Door ander talent aan te trekken i.p.v. een kloon kunnen meer ondernemers nog beter worden geholpen.

Inmiddels is het team nog een paar keer uitgebreid en vormen we een heel hecht team met superpowers.
Lees verder om ons een beetje te leren kennen!


Leer de superhelden van i-PA kennen


kim-suurmeijer


Kim neemt niet snel een blad voor haar mond. Vraagt door en wil begrijpen waarom dingen gaan zoals ze gaan. Ze wil klanten graag verrassen door net dat ene stapje extra te zetten. Ze gaat voor gepassioneerde ondernemers door het vuur.

Bijzonder talent voor: technische uitdagingen, nieuwsbriefsystemen, sparren op niveau, website onderhoud en webinars.

Kim Suurmeijer

noor-peels

Noor is voornamelijk achter de schermen aanwezig. Ze daagt ons uit om nieuwe dingen te leren en uitdagingen aan te gaan. Noor is ook altijd op zoek naar nieuwe hacks om het ondernemen en helpen van klanten nog makkelijker te maken.

Bijzonder talent voor: opmaak en vorm van beelden, nieuwsbriefsystemen, sparren op niveau, website onderhoud en webinars.

Noor Peels

romy-verschuren


Romy is een echte rots in de branding. Zelfs in zwaar weer weet zij rustig en nuchter te blijven. Ze zorgt ‘gewoon’ dat het geregeld wordt. Met een scherp oog voor de Nederlandse taal vult zij het palet aan superpowers meer dan goed aan.

Bijzonder talent voor: inboxbeheer, nieuwsbriefsystemen, websitebeheer, redigeren en social media.

Romy Verschuuren

Angelique

Angelique is letterlijk onze jongste aanwinst. Het broekie van het team maar een enorme aanvulling. Haar frisse kijk op zaken, up to date van de laatste trends en een bom van energie.

Bijzonder talent voor: website onderhoud, blogs schrijven en social media.

Angelique Fijneman

Debbie

Doortastend, kritisch en creatief: Debbie doorziet alles en weet van niets nog iets te maken. Daarnaast is ze een echte terriër. Ze laat iets pas los als het is gelukt.

Bijzonder talent voor: e-mailmarketing, website beheer en overzichten maken.

Debbie Slijpen

Suzanne

Enthousiast en van alle markten thuis: teksten, events en nieuwsbrieven etc. Een bezige bij! Laat Suzanne haar gang gaan en het wordt geregeld!

Bijzonder talent voor: Events, social media, overzicht creëren en presentaties.

Suzanne Marcelis

Petra van der Fange

Petra is een aanpakker. Ze is een bijter en een geeft niet op. Ze pikt het werk razendsnel op en overziet de bigger picture. Voor klanten een echte collega op afstand waar ze altijd op kunnen rekenen.

Bijzonder talent voor: website beheer, projecten draaien en structureren, sparren.

Petra van der Fange

Jessica van Dam

Jessica werkt niet bij ons op kantoor, maar staat vanaf haar ‘home office’ altijd voor ons klaar. Hele waardevolle extra handen op de momenten dat we net wat meer power nodig hebben.

Bijzonder talent voor: social media, webinars, overzichten maken.

Jessica van Dam