Gratis ondersteuning voor de startende online ondernemer


Als startende ondernemer is er veel te leren. Wat moet je doen om je bedrijf een goede start te geven en om online gezien te worden? Welke tools en hulpmiddelen kun je inzetten? Hoe werken die tools eigenlijk en waarvoor kun je ze gebruiken? En ook, wat werkt nu echt en wat is onzin?

Er is veel te ontdekken en uit te vinden aan online tools en hulpmiddelen. En dat kost veel tijd en energie. Je wilt meer dan alleen aanmodderen en blijven zoeken in het enorme aanbod. Hoewel veel ondernemers vol goede moed en energie starten, blijkt bij een grote groep online ondernemers de moed snel in de schoenen te zakken. De moedeloosheid dreigt misschien al wel toe te slaan. En de tijd die je in je bedrijf steekt wordt opgegeten door de worsteling met al deze tools.

Budget om het uit handen te geven is er niet of nauwelijks.

Speciaal voor deze groep ondernemers publiceren wij HowTo video’s waarin we gratis diverse tools en tips delen die je helpen bij het online ondernemen. Het zijn tools die wij zelf dagelijks gebruiken, die nieuw zijn of tips die je echt niet wilt missen. Waarom delen we deze kennis gratis? Is dat geen broodbederf? Nee, want naast dat we iedere ondernemer zijn succes gunnen, zijn wij er ook bij gebaat wanneer jij groeit in het ondernemerschap. We gaan ervan uit dat zodra jij geld gaat verdienen je het te druk krijgt om het allemaal zelf te willen en te kunnen doen. Op dat moment wil jij een virtual assistent inhuren en dan hopen we dat je aan ons denkt! 🙂


marjolein-koetsier

Op zoek naar structuur in al mijn bezigheden stuitte ik op Kim als Virtual Assistent.
Zij geeft op een zeer professionele, creatieve en prettige manier ondersteuning. Ze maakte voor mij 3 nieuwe websites met daaraan gekoppeld een nieuwsbrief en ze helpt met de PR van mijn workshops en trainingen.
Dit geeft me rust, overzicht en richting in mijn activiteiten als zelfstandig ondernemer.
Ik weet dat het erbij hoort, maar ben op die gebieden geen expert en dat is Kim wel.

Marjolein Koetsier

Gun jezelf de gratis ondersteuning


Abonneer je hier op de updates van HowTo TV zodat jij geen enkele video mist en niet achteraf denkt “oh had ik dat maar eerder geweten”. Je wordt niet gespamt en je gegevens zijn veilig bij ons. Ze worden ook zeker niet gedeeld met derden. Je ontvangt ongeveer 1x in de 2 weken een e-mail met daarin een overzicht van de gepubliceerde video’s en een link naar de video zodat jij er makkelijk uit kan pikken wat voor jou waardevol is.