Een rechterhand voor de succesvolle online ondernemer


Wanneer jij als online ondernemer door klanten gevonden wordt, krijg je het steeds drukker. Het werken IN je bedrijf gaat steeds meer van je tijd opslokken. Je krijgt meer en meer e-mails die je moet beantwoorden, de interactie en en het plaatsen van berichten op social media vragen steeds meer van je tijd en allerlei andere praktische zaken slokken je tijd op. Als je niet oplet wordt je dag ingevuld door dat wat er op je bord wordt gelegd door de omstandigheden. Tijd om verder te bouwen AAN je bedrijf of om meer klanten te helpen en je omzet te verhogen is er (haast) niet meer.

Wil je verder groeien en je succes uitbouwen, dan zal je tijd vrij moeten maken. Er zijn natuurlijk zaken die je niet uit handen kan geven. Zoals het uitstippelen van een visie voor de toekomst, daadwerkelijk uitvoeren en inzetten van jouw kennis en expertise om klanten te helpen etc etc. Maar al het andere hoef je echt niet zelf te doen. Jij bent voor je bedrijf zelfs te waardevol geworden om je tijd te blijven steken in de praktische en operationele zaken van je bedrijf.

Wij kunnen je echt goed ondersteunen. Op een efficiënte manier nemen we werkzaamheden uit handen. Waar mogelijk kunnen we processen automatiseren, mits dit niet ten koste gaat van de kwaliteit natuurlijk. Alle andere werkzaamheden kun je naar behoefte overdragen zodat jij daar geen omkijken meer naar hebt. Maar je kan de ondersteuning ook breder inzetten. Naast het pro-actief uitvoeren van de praktische zaken kunnen we ook klankborden. De ervaring die wij hebben opgedaan in de ondersteuning van diverse succesvolle ondernemers in de afgelopen jaren staan tot jouw beschikking.

Laten we eens kennismaken

Nieuwsgierig naar een eventuele samenwerking of andere vragen?

Stuur ons een berichtje

maaike-van-steenis

Voordat ik met Kim werkte deed ik alles zelf. Ik was vaak erg lang bezig met een kleine aanpassing op mijn website of het inplannen van mijn nieuwsbrief omdat ik daar gewoon niet handig in ben.

Sinds ik met Kim werk hoef ik me geen zorgen meer te maken over die technische dingen. Ik weet dat ik het met een gerust hart aan haar kan overlaten. Ik hoef alleen te zeggen wat ik wil en dan zoekt zij zelf een oplossing die past.

Ik ben heel blij met Kim’s pro-actieve houding. Ze denkt mee en komt met waardevolle tips en verbeter-suggesties en zorgt er altijd voor dat alles op tijd klaar is. Er valt dan echt een last van mijn schouders.

Maaike van Steenis